Algemene Leden Vergadering 2016

Op 17 mei konden de leden weer met elkaar het Hart voor Baexem laten kloppen! Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) informeerde het bestuur de leden over de activiteiten over de afgelopen periode. Ook werd vooruit gekeken.

Er zijn plannen om samen met een aantal verenigingen een groots openingsfeest te organiseren als het werk aan de Dorp/Stationstraat klaar is. Wim Roost vertelde dat hij graag met een paar andere Baexemers actief aan de slag gaat om tot een dorpsontwikkelingsplan te komen,  zodat Baexem zich als dorp kan blijven onderscheiden met leuke verenigingen, goede winkels en mooie voorzieningen. Ook waren er 2 medewerkers van het AZC, die vertelden dat ze een 'activeringsproject' mogen leiden. Doel van dit project is om bewoners van het AZC te laten integreren middels vrijwilligerswerk. Iedereen is welkom om ideeën aan te dragen waarbij de bewoners van AZC zich kunnen inzetten voor hun directe omgeving en zo dus een bijdrage kunnen leveren aan Baexem!


Aan het einde werden de leden op een ludieke manier ‘getoetst’ op hun kennis van Baexem met een BBQ (Baexemse Burger Quiz). Via app en telefoon konden de juiste antwoorden per vraag op groot scherm gevolgd worden en liep de spanning tot het einde toe op. De winnaars ontvingen een mooi BBQ-pakket (zie foto).

Share

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsflits