Rabobank Clubkas Campagne

Hart voor Baexem ondersteunt  van harte  de  Rabobank  Clubkas Campagne,  uw stem is geld waard voor de Baexemse verenigingen, laat die   stem niet verloren gaan !!

Met de Rabobank Clubkas Campagne ondersteunt  de Rabobank   het verenigingsleven in deze regio. Alle verenigingen die bankieren bij Rabobank Peel, Maas en Leudal en voldoen aan de criteria, kunnen meedingen naar een bijdrage. Tot 1 mei 2015 kunnen verenigingen en stichtingen die in aanmerking komen voor deelname zich inschrijven via de website van Rabobank.nl/pml.

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne?

De verenigingen en stichtingen die willen deelnemen schrijven zich in met een bestedingsdoel. Ieder lid van Rabobank Peel, Maas en Leudal krijgt vijf stemmen om te verdelen. Elke stem is geld waard. Elk lid kan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging/stichting uitbrengen. De waarde van een stem is pas achteraf bekend. Het is dan ook in het belang van de vereniging/stichting om zoveel mogelijk stemmen te werven.

Het totale bedrag voor de Rabobank Clubkas Campagne wordt jaarlijks van tevoren door onze Ledenraad vastgesteld. Dit jaar is er € 200.000,- te verdelen. Leden (natuurlijke personen) van Rabobank Peel, Maas en Leudal kunnen van maandag 11 mei t/m vrijdag 22 mei 2015 stemmen op een of meer clubs naar keuze. Het aantal stemmen op een club bepaalt het bedrag dat de club ontvangt. Zo bepalen de leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal waar een gedeelte van de winst naar toe gaat!

Bekendmaking stemming donderdag 28 mei 2015!

Op deze avond wordt de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne op feestelijke wijze bekend gemaakt! We verwachten deze avond de vertegenwoordigers van alle deelnemende verenigingen om de uitslag in ontvangst te nemen.

Wilt u ook stemmen?

Klanten die voor 1 april 2015 lid zijn geworden van de bank kunnen dit jaar meestemmen tijdens de campagne. Klanten die na deze datum lid worden mogen volgend jaar meestemmen. Bent u nog geen lid en wilt u volgend jaar wel stemmen op uw favoriete
club(s)? Vraag dan via de website alvast het lidmaatschap aan bij Rabobank Peel, Maas en Leudal.

Share

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsflits